Jeg gjorde mit bedste…

Anmeldelse: World war Z af Max Brooks

2 stjernerWorld war zDen enorme omtale af filmen gjorde, at denne bog skulle jeg bare læse. Desværre blev jeg slemt skuffet.

Jeg har kræset længe omkring bogen, læst i den og lagt den fra mig igen og igen og igen. Givet den flere chancer, men den kunne ikke fastholde mig, hvor meget jeg end gerne ville det. Interview-stilen var ikke nogen succes for mig og blev i stedet irriterende. Til sidst opgav jeg at læse bogen.

Måske vil jeg for en sjælden gangs skyld tage tingene i omvendt rækkefølge; at se filmen og hvis det så har ændret mit synspunkt på fortællingen, så kan jeg måske give bogen en chancen til.

Jeg giver 2 stjerner, da bogen trods alt var velskrevet.

2 thoughts on “Jeg gjorde mit bedste…

  1. Pernille Eybye siger:

    Jeg vil sige, at bogen og filmen ikke har ret meget andet til fælles end titlen :o) Jeg kan godt lide filmen, for hvad den er – fuld fart over feltet og hurtige zombier i hælene! Jeg havde også lidt svært ved at vænne mig til interview-indpakningen i starten og mente at bogen kunne have været meget bedre i en mere traditionel ramme. Men jeg blev faktisk fanget til sidst og læste hele bogen. De fleste af interviewene er ikke så lange, så det var nemt “lige at tage en til” ;o)

    Mvh. Pernille Eybye

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s