Forfatter-fokus: Sara Blædel

Anmeldelse: Kun ét liv af Sara Blædel

3 stjernerKun et liv 2I denne 3. bog om Louise Rick bliver læseren trukket ud af de efterhånden trygge og vante omgivelser, som Sara Blædel ellers har skabt i miljøet om Louise Rick og hendes familie/venner.

Lousie Rick bliver udlånt til Rejseholdet og hele forløbet foregår i Holbæk. Personligt syntes jeg, at det lidt en skam allerede at ændre hele persongalleriet, hvor det stort set kun er journalisten og veninden Camilla Lind, som følger troeligt med.

Selve historien tager udgangspunkt i mordet på en teenagepige af anden etnisk baggrund og det får hurtigt politi, presse og borgere til at dømme. Efter alle de indledende afhøringer og undersøgelser syntes jeg, at historien går meget ned i gear. Sådan er virkeligheden ofte også, men i en krimi er det vigtig at holde læseren til ilden. Det kneb lidt for mig.

Jeg er dog stadig vild med personen Louise Rick. Hun fremstår viljestærk og proffesionel, men alligevel har hun selvfølgelig også sine svagheder og det er jo det der er med til at gøre personen interessant.

Jeg er spændt på at se, om Louise Rick er tilbage i de vante omgivelser i næste bog og hvordan tingene arter sig for hende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s