I dag udkommer…Ild af Maya Banks

Anmeldelse: Ild af Maya Banks

4 stjernerIldThumbs up for underholdning og thumbs down for kvalitet… Og kan det ikke også være lige meget at hele handlingsforløbet var ganske forudsigeligt, når nu jeg slugte det råt???  Jeg lagde kun bogen fra mig, når det var højst nødvendigt. Det var en total feel-good oplevelse.

I denne tredje og sidste bog af Breathless-serien, hvor Gabe, Jace og nu også Ash får vendt op og ned på følelsesregisteret på grund af en kvinde. De tre ungkarle, som tidligere har levet det søde og uforpligtende liv er én efter én blev nedlagt af deres eneste ene. Denne gang er det Ash, som står for skud, og han er mindst lige på hårdt ramt, som de andre.

Selv om der ikke skal kæmpes lige så hårdt for sagen, som Jace gjorde med Bethany, kræver det dog en vis del tillid og ærlighed at involvere sig med Josie, som Ash ønsker. Der er selvfølgelig en del bump på vejen, og der er et par ting, som skulle have været grebet anderledes an, men hvad kan man forvente af en mand (og så var jeg lige ved at stoppe sætningen dér… :-))…en mand, som har været vant til at få det, som han peger på.

Fortiden kommer nogen gange og bider dig i r…. Drama er der selvsagt også, og det giver bare den helt rigtige mængde “jomfru-i-nød”, som hører sig til. Love it!!!

Jeg ææælsker også tøsernes byture mindst lige så meget som mændene gør…helt gennemført med tøsedrink, sexede kjoler og så “de der” stiletter for ikke at tale om forventningerne bagefter. Og Josie er ingen undtagelse…stangstiv af shots med hæmningerne smidt helt overbord efterlader hun læseren med et stort grin på læben og en kende misundelig.

Lad dig forelske og forføre…!

Bogen udkommer den 28. oktober 2013 hos forlaget Pretty Ink. Den kan blandt andet købes hos Sinful.dk

5 thoughts on “I dag udkommer…Ild af Maya Banks

  1. Simone siger:

    Jeg glæder mig så meget til at læse den! Jeg elskede (!!) de to første, så jeg har virkelig glædet mig til at læse Ashs historie. Den skal helt klart købes inden længe – jeg kan jo på ingen måder lade være med at have den i min samling 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s