Let underholdning, men ikke en page-turner…

Anmeldelse: Slip mig fri af Julie Kenner

4 stjernerslip mig friJeg dimler lidt imellem 3 eller 4 stjerner til denne erotiske roman, som er den første af en troilogi.

Den indeholder alle de rette elementer; den kønne, single pige med en dyster fortid, som hun stadig bærer præg af, den magtfulde, unge forretningsmand med en spækket tegnebog og sin del af lig i lasten og så er der sex, som dog må til denne bogs fordel må siges, at forfatteren på dette område er knap så ekstrem, som visse andre bøger i genren, og der lægges mere vægt på romantikken – dog uden på nogen måde at blive kedelig.

Alligevel var det ikke en page-turner, som de fleste andre i genren. Jeg mangler nok lidt, at det helt store drama skal udspille sig og få mig ud på stolekanten, mens jeg ser prinsen komme til undsætning.

Jeg må vente og se, hvordan resten af historien forløber i de næste 2 bøger.

5 thoughts on “Let underholdning, men ikke en page-turner…

 1. merete spilcker siger:

  Det var lidt ærgeligt at den ikke helt levede op til dine forventninger nu da jeg havde anbefalet den til dig… Jeg må indrømme at jeg er totalt vild med den og den måde hun opbygger “spændingen” på- til sidst tænkte jeg bare se nu at få DET overstået for pokker;O))))
  Lad os håbe at fortsættelsen lever mere op til dine forventninger:O)

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Det var bestemt ikke en dårlig bog, men for mig var det nok bare mere go-with-the-flow. Syntes at den minder en del om “de andre”, men den har alligevel potentiale og jeg skal 100% sikkert læse de næste g,også.
   Er lige blevet færdig med Ild (Y) og har netop modtaget Secret 2, så der er masser af kræs at gå i gang med.
   Kh Rikke

   Like

   • merete spilcker siger:

    Uhuu lyder sørme godt… Jeg har bestilt Ild og den glæder jeg mig vildt til:O) Jeg skal bestemt osse have fat i Secret 2- det er da i hvertfald en anden form for erotisk læsning- og det er rigtig godt;O)
    Jeg prøver virkelig at promovere Julie Kenner for jeg læste at hun har skrevet en ekstra bog om Damien og Nikki( huh han er sgu hot;O))) Politiken, de ved ikke om de vil udgive alle bøgerne. Det kommer an på hvor godt de andre sælger,,, Men så må den jo læses på engelsk, selvom jeg ikke er så vild med det. Det irriterer mig bare at de starter på en serie og ikke ved om de vil fortsætte… Nå men skidt pyt:O)

    Like

   • rikkeandrup siger:

    Helt enig!!! Det er drøn-irriterende, når de begynder på en serie, men stopper med at oversætte dem.
    Og for pokker…det er jo kun en troilogi. Hvor langt tid kan det tage at oversætte dem 😉

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s