Tellerup måned: Nattens hus / House of Night…

Anmeldelse: House of Night af P.C. Cast

House-Of-Night-Series

5 stjernerHoN 1 – Vampyrens mærke: Du bliver grebet fra 1. side. Velskrevet og fængslende. Har læst hele serien på engelsk. Der er planer om 12 bøger og muligvis en spin-off serie, så der er noget at gå i gang med.

5 stjernerHoN 2 – Forrådt: Velskrevet og spændende serie. Hvis du kan lide Twilight-sagaen, True Blood, Vampires Daries, så vil du elske denne serie også.

5 stjernerHoN 3 – Udvalgt: Zoey er virkelig ude på dybt vand og det er rart at heltinden ikke altid gør hvad der forventes af hende. Hun forvikler sig i intriger, løgne og forræderi. Alt er bestemt ikke happy ending og der er rigeligt af problemer at tage fat i. Velskrevet, spændende og let at læse.

5 stjernerHoN 4 – Utæmmet: Alle Zoey’s kærester er kommet frem i dagslyset og det er ikke uden bekostning. Prægningen med Jonathan er brudt og Zoey har ikke talt med ham siden; Eric har ydmyget Zoey foran hendes venner og klassen; og Loren er død og et smertefuld brud af prægningen fulgte med, men nu er (næsten) alle kortene på bordet. Zoey’s venner føler sig forrådt over, at Zoey ikke har betroet dem og vender hende ryggen, og Afrodite viser sig (på hendes helt egne måde) at være det tætteste Zoey kommer på at have en ven. Men en ny elev bliver forflyttet til skolen, Stark, som er den dygtigste bue-skytte, der findes. Han har sine egne hemligheder og han og Zoey knytter snart til bånd til hinanden. Desværre varer venskabet ikke længe, da Stark’s forvandling afbrydes… I denne 4. bog af ‘Nattens hus’ bryder helvede bogstavlig talt løs. Uhyggelige og ældgamle skabninger vækkes og ondskab af hidtil ukendt format slippes løs. Intet er hvad det ser ud til eller hvad det har været. Zoey finder ud af at venskab er det stærkest bånd, der findes, nye venskaber opbygges, stridheder nedbrydes og ældgamle overbevisninger opbrydes. Fantastisk at læse en bog, hvor ikke alt ting lykkedes for hovedpersonen og hvor uventede begivenheder får lov til at ske. ‘Utæmmet’ ligger op til en forrygende fortsættelse i ‘Jaget’.

5 stjernerHoN 5 – Jaget: Denne 5. bog i serien om Nattens hus bliver bestemt ikke mindre spændende end de foregående. En helt ny vampyr slags er opstået og Zoey’s bedste veninde er deres anfører. Kæresterne står nærmest i kø for at vinde Zoeyøs hjerte. Kalona, der er en falden engel, har rejst sig fra jordens indre ved hjælp ypperstepræstinden Neferet, som er gået over til den mærke side. Hele byen Tulsa bliver ramt af en voldsom isstorm og en krig bryder ud. Zoey bliver endnu en gang hårdt prøvet, både fysisk og psykisk, men hun har indtil nu lært nogle meget vigtige regler: at hun kommer længst ved ikke at holde noget hemmeligt for vennerne, at tage imod vennernes hjælpe og at hun skal stole på sine følelser. Kun sådan kan Zoey stoppe den krig, som er ved at bryde ud og sætte en stopper for Kalona og Neferet, men vil det lykkedes?

5 stjernerHoN 6 – Fristet

5 stjernerHoN 7 – Forbrændt

4 stjernerHoN 8 – Vækket: Endelig syntes man, at Zoey får nogenlunde styr på tingene og at hun får sig et velfortjent afbræk, men sådan skal det ikke have lov at være. Fortællingen tages til helt nye højder og tager uventede drejninger under vejs. Du er godt underholdt hele vejen igennem og bogen lever helt op til mine forventninger. Nem at læse på engelsk.

HoN 9 – Kaldet

HoN 10 – Skjult

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s