Tellerup måned: Fredag den 13…

Michael Kamp zombie Jeg kan ikke lade være – det er for oplagt! Fredag den 13. skal da handle om Tellerup forfatteren Michael Kamp!

Jeg har ikke mødt ham i person, og jeg ved heller ikke rigtig om jeg har lyst til det, efter at have læst hans bøger.

Fuck (pardon my french), men den mand skriver virkelig horror, der er så uhyggeligt og makabert, at jeg knap nok turde vende siderne i hans bøger.

Nyeste skud på stammen er “Hospitalet“, som udkommer i næste måned, men dog kan købes allerede nu som e-pub – tør du???

Michael Kamp har efterhånden udgivet en del bøger og noveller. Selv har jeg indtil nu kun turde læse 2 af hans bøger:

Anmeldelse: Moln – jorden husker af Michael Kamp

5 stjernermoln jorden huskerGYSELIG – og det er ment på den fede måde! Her er der ingen kære mor og det er ikke for sarte sjæle eller folk med dårligt hjerte. Bogen består af adskellige fortællinger, som alle er kædet sammen og foregår omkring skolen i Moln. Og jeg vil nødig være hovedperson i én af disse fortællinger, for det er næsten med sikkerhed lig med noget meget, meget uhyggeligt. Bogen er detaljeret og billedligt fortalt og skønt det kun tog mig en aften at læse den (turde ikke ligge den fra mig), så var der materiale nok til mareridt de næste mange nætter. Læs den, hvis du kan lide at ligge søvnløs og kan du ikke det, så læs den alligevel…

Anmeldelse: Bunker 137 af Michael Kamp

4 stjernerbunker 137 tellerupDet er et godt gys og en virkelig dygtig forfatter, når man er bange for at vende næste side i bogen. Fuck, hvor ville jeg gerne havde kunne gemme mig bag en pude. Virkelig billedligt fortalt, jeg kan desværre se “monstrerne” alt for tydeligt for mig. Jeg havde så store forventninger til denne bog efter at have læst Michael Kamps “Moln – Jorden husker”, at jeg havde mareridt om den allerede inden den for alvor blev uhyggelig. Og den levede op til mine forventninger, men husk, når du læser Michael’s bøger, så er der ikke nødvendigvis en Happy ending, du er bare glad for at du selv har overstået mareridtet.

 

12 thoughts on “Tellerup måned: Fredag den 13…

  1. Pingback: Andrup's bookshelf
  2. Simone siger:

    Moln – jorden husker er simpelthen så uhyggelig! Jeg havde på ingen måder regnet med, jeg ville blive så skræmt af den, men nøj hvor var jeg glad for, jeg læste den ved højlys dag 😉

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s