Still alive…

Ja, der er pludseligt blevet lidt stille her på fronten, men jeg kæmper mig desperat igennem den sædvanlige ferien-er-ved-at-være-slut-og-jeg-skal-nå-alt-det-jeg-ikke-fik-nået-uge, inden arbejdslivet begynder igen på tirsdag.

I går krydsede jeg “dårlig samvittighedspunkt nr. 1” af og fik mig meldt ind i motionscenteret igen. Og for lige at give mig selv et stort kryds i bogen, løb jeg derud (3,5 km) trænede en times spinning (fatter ikke hvorfor jeg ville spinne, da jeg samtidig med at min røv ramte sadlen, konstaterede, at jeg stadig hader spinning) for bagefter at løbe hjem igen (og gik på hovedet i seng af udmattelse…)

Dernæst har jeg krydset endnu et punkt af på dårlig samvittighedslisten: Jeg har minimeret den koloenorme stak af anmelder-eksemplarer, som dagligt hånede mig med sin evigt voksende størrelse. Jeg har tvunget den ned i knæ og som en anden overlegne master, holder jeg den nede med et dødeligt kvælertag…

Jeg blogger ikke så meget disse dage, da sidste uges Take Over på Krimifan kurerede mig for en stund. Så i stedet læser jeg… Jeg har gang i en lydbog til når jeg maler plankeværket, (som syntes at være alenlangt !!!), en e-book til de lune aftenstunder og en “rigtig” bog, til når jeg kan ikke kan vriste MIN Ipad ud af datternes hænder… Men jeg skal nok vende tilbage – frisk og udhvilet og fuld af anmeldelser og hvad ellers mit litterære hjerte måtte flyde over med!

/Rikke

DSC_0331

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s