Krimifan invasion – dag 1

Hvem, hvad, hvor… – Krimifan

De sidste mange uger er Krimifan blevet invaderet af danske forfattere, som har givet os læsere et indblik i dem selv, deres bøger og deres univers. Jeg er hverken forfatter eller berømt (men kunne da godt drømme om begge dele). Til gengæld har jeg det tilfælles med forfatterne, at jeg elsker bøger.

At læse er for mig en passion, som jeg dyrker hvor og hvornår det end er muligt… Det er lidt som et narkotikum for mig. Jeg sniger mig til et par sider, mens jeg laver laver mad, slæber altid en bog med rundt i hele huset, hvis nu der skulle opstå en tidslomme, som kunne tillade mig at nappe et enkelt kapitel eller hvis jeg ved, at jeg burde ordne noget husholdingsarbejde, så gemmer jeg mig i kælderen under påskud af at ordne vasketøj, mens jeg fantaserer mig væk i en bogs univers.

Læs hele mit blogindlæg her Hvem, hvad, hvor… – Krimifan.

DSC_0326

3 thoughts on “Krimifan invasion – dag 1

  • rikkeandrup siger:

   Hahaha…kender det godt! For et par år siden skulle jeg til en julefrokost med jobbet. Familien var ikke hjemme og jeg havde 3 vidunderlige timer til at smukkesere mig, nyde et glas vin, lakere negle osv… I stedet fald jeg i en bog og endte med at kaste mig under bruseren og gøre mig færdig på 20 minutter. Og der var ikke nogen der kunne forstå mig…

   Like

   • merete spilcker siger:

    Jeg forstår dig;O)… Der er heller ingen der forstår min passion for at læse og alle mine ture til biblioteket, ikke at forglemme alle de penge jeg bruger på bøger. Men pyt vi kunne have en afhængighed der var værre;O)))

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s