Hed litteratur til de kolde efterårsdage…

Selv om solen skinner fra en skyfri himmel, og temperaturen er på den gode side af de 25 grader, så skader det jo ikke at forberede sig til de kolde aftener i efteråret. Her er et par forslag, som helt sikkert kan holde dig varm…

(Ikke alle covers er de danske udgaver)

September 2013

The Submissive – Tara Me Sue

The submissiveAbby King har en hemmelig fantasi – og den er ved at blive virkelighed.   New York kender Nathaniel Vesten som den smukke og geniale administrerende direktør for West Industries, men Abby ved, han har andre sider – han er en sexet og dygtig Dominant på konstant jagt efter en ny underdanig. I sin længsel efter at opleve en verden af nydelse, der går ud over hendes simple liv som bibliotekar, tilbyder Abby sig som Nathaniels underdanige i en forventning om, at han kan opfylde hendes allerhemmeligste lyster.    Efter kun en weekend med mesteren, erkender Abby, at hun hungrer efter mere og underkaster sig kompromisløst Nathianiels præmisser. Men trods den nydelse, Nathaniel finder i Abbys villighed, forbliver han kold og fjern, skjult bag sine regler. Abby bliver draget dybere ind i Nathaniels forjættende verden af magt og lidenskab, men frygter efterhånden, at hans hjerte er uden for rækkevidde – og at hendes er i dødelig fare

Jamie Maguire – Beautiful disaster

Beautiful disasterAbby Abernathy er en pæn pige. Hun drikker ikke, hun bander ikke, og hun har lige præcist det rette antal cardigans i sit skab. Abby er overbevist om, at hun har lagt sin fortid bag sig, da hun begynder på en frisk på college langt væk fra sin hjemby. Men så render hun ind i Eastern Universitys omvandrende engangs-knald. Travis Maddox, høj, velbygget og dækket af tatoveringer er lige præcis, hvad Abby ønsker – at undgå. Om aftenen tjener han sine penge ved at stille op i arrangerede og brutale slåskampe, om dagen er han den mest eftertragtede mand på college. Lokket af Abbys tilsyneladende manglende respons på hans charme og tiltrækningskraft, snører han hende til at indgå et væddemål. Hvis han taber, skal han gå i fuldstændigt cølibat i en hel måned; hvis hun taber, skal hun bo i Travis’ lejlighed i lige så lang tid. Uanset udfaldet ved Travis ikke, at han har mødt sin overmand.

En kvinde går ind på en bar af Helena S. Paige

Hun går ind på en barDa din bedste veninde aflyser jeres bytur i sidste øjeblik, befinder du dig alene i en eksklusiv bar. Når nu du alligevel har brugt en masse tid på at gøre dig klar og klæde dig pænt på, hvorfor så ikke prøve at få det lidt sjovt? Vælger du at tilbringe aftenen med at drikke shots med en rockstjerne? Forfører du den flotte bartender? Følger du med en mystisk, smuk kvinde med ud på toiletterne? Nyder du mødet med en rig forretningsmand? Eller vælger du at gå hjem, hvor du måske kommer i snak med din nye, sexede nabo? Du bestemmer, hvordan natten skal ende. Fx hvis du vælger den lilla g-streng, gå til side 5. Hvert valg du tager, fører dig ind i et uforglemmeligt møde med flere forskellige erotiske udfald.

Oktober 2013

Julie Kenner – Release me

Release meHan var manden, jeg ikke kunne undvige, og han var manden, jeg ikke kunne modstå.’Damien Stark kunne få det, lige som han ville med enhver kvinde, han mødte. Han var sexet, selvsikker, uforskammet velhavende og i den gradvant til at få sin vilje. Han fik alt, hvad han pegede på. Og han ville have mig.Tiltrækningen mellem os var ikke til at tage fejl af. Næsten ude afkontrol. Men lige så meget som jeg længtes efter at blive hans, ligeså meget mærkede jeg tyngden af hans krav. At give efter for Damien betød også, at jeg ville skulle afsløre sandheden om min fortid – og risikere at miste ham. Men Damien havde også hemmeligheder. Mørke hemmeligheder …  KUN til sælgerne: For læsere af Fifty Shades of Sylvia Day, præcis!! samme målgruppe. Ogde vil have mere! Modtager mails fra læsere, og det er langt fra sædvanligt, som beder mig købe flere, og ‘hvornår kommer den næste?’.Den kvindelige hovedperson er lidt mere interessant, end vi før har set- hun er computergeni. Det er første del i en planlagt trilogi.

November 2013

Sylvia Day – 7 års længsel

seven-years-to-sinEn lun sommeraften i 1800-tallets England, kun ganske få timer før sit bryllup, bliver Lady Jessica Tarley vidne til at optrin, som hun sent skal glemme. Hun ser den unge Alistair Caulfield i en voldsomt intim scene med en langt ældre kvinde! Chokeret, men alligevel besynderligt pirret, går Jessica ned ad kirkegulvet som planlagt, men gennem de følgende år i et passionsløst ægteskab bidrager tanken om Caulfield til forbudte fantasier, som holder kedsomheden stangen. Da Jessica efter syv års ægteskab bliver enke, stiger hun om bord på et skib for at rejse over Atlanten til Jamaica for at bese en plantage, som hun har arvet efter sin afdøde mand. Rejsen skal vise sig at blive meget mere, end Jessica havde forventet, for skivet ejes af Alistair Caulfield, og han er med på sørejsen. Der går ikke lang tid, før Alistair aflægger sit første visit i Jessicas kahyt – et visit, der bliver indledningen på en stærk erotisk relation. “Syv års længsel” har været Sylvia Days inspiration til Crossfire-serien, der er blevet en verdensomspændende bestseller.

L. M. Adeline – Shared, Det hemmelige selskab 2

shared“Shared” er den længe ventede efterfølger til bestselleren S.E.C.R.E.T-  Det hemmelige selskab. Shared begynder, hvoer S.E.C.R.E.T. slap. Cassie har indvilliget i at være en slags hverver for S.E.C.R.E.T., det hemmelige selskab, som hjælper kvinder til at genvinde deres selvsikkerhed og slippe hæmningerne ved at realisere deres vildeste og mest intime seksuelle fantasier. Cassies hjerte er knust; hun har netop fundet ud af, at manden hun er forelsket i, venter barn med en ander kvinde, så hun kaster sig ud i sit nye arbejde med at rekruttere mænd og iscenesætte kvinders frække fantasier. Ikke at Cassies eget kærlighedsliv er kedeligt – hun jonglerer med en fræk musiker og en tatoveret bad boy. “Shared” dykker dybere ned i S.E.C.R.E.T.’s hemmeligheder. Fra New Orleans gader til S.E.C.R.E.T.’s hovedsædes fornemme stuer, til det eksotiske Buenos Aires, fantasierne er vildere, mændene mere sexede, og der er endnu mere på spil. “Shared” er en frigørende, passioneret og seksuelt højspændt efterfølger til en af de hotteste erotiske romaner.

13 thoughts on “Hed litteratur til de kolde efterårsdage…

 1. Nadia siger:

  Har lige kigget lidt på din blog, ved du evt noget om hvornår efterfølgeren til slip mig fri udkommer på dansk??
  Jeg har prøvet at Google mig frem til svaret, men har ingenting fundet ud af😊!!!
  Mvh Nadia

  Like

  • merete spilcker siger:

   Hej Nadia. Undskyld jeg blander mig men jeg har selv søgt ang. en efterfølger og skrev faktisk til Politikens forlag for at høre om hvornår de næste 2 kom. Svaret jeg fik på daværende tidspunkt var at de lige ville se om hvor godt den solgte før de tog stilling til om de ville udgive resten. Det nye er vist at 2ère kommer til sommer. Hvis du gider så prøv at skrive til dem- evt. på facebook- og hør om der er kommet en konkret dato. Nu flere vi er der skriver ang, efterfølgerne jo mere pres lægger vi jo på dem;O))

   Like

  • rikkeandrup siger:

   Hej Nadia!
   Velkommen til. Jeg har i dag fået svar fra forlaget. De forventer en udgivelse i slutningen af april (29. april helt nøjagtigt, men du må ikke hænge mig op på datoen 🙂 ). Julie Kenners 2’er “Claim me” bliver oversat til noget i stil med “Tag mig”…
   Der kommer også lidt fra Sylvia Day Spellbound i maj, Crossfire 4 i efteråret og muligvis en novelle igen til jul.
   Jeg er i gang med at lave en oversigt over de forskellige serier, samt hvad der udkommer i 2014. Den skal nok komme her på bloggen i løbet af en måneds tid. Så hold øje med den…
   De bedste hilsner
   Rikke

   Like

 2. merete spilcker siger:

  Jeg har været totalt i Twilight mode de sidste mange dage… Er næsten færdig med Daggry så filmene er osse bestilt på biblo;O))) Det er godt nok noget af en “mursten” 850 sider!!! Men den er super god. Næste projekt er Nattens hus og i slutningen af måneden er det Maya Banks “Ild” der skal sluges he he .
  Jeg læste lige at Black Dagger nr 4 først udkommer 15. november!!! De bliver ved med at udsætte den, så jeg vil se det før jeg tror på det:O((

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Dejligt at høre, at du kan lide Twilight. De bøger gjorde i hvert fald en stor forskel for mig.
   Så nu er jeg spændt på hvad du syntes om Nattens hus.
   Har i dag bestilt Ild og den glæder jeg mig også rigtig meget til at læse.
   Er blevet færdig med Slip mig fri -der kommer snart en anmeldelse.
   Ellers er jeg i total Sara Blædel-mode disse dage, og det er ganske underholdende. Men jeg er lidt i tidsnød, så derfor er jeg lidt stille på bloggen…

   Like

   • merete spilcker siger:

    Ja de er lige så stille kommet ind under huden på mig;O) Jeg glæder mig osse rigtig meget til at læse Ild, jeg syns hun er super god til at skrive.
    Uh har du fået læst Slip mig fri… Jeg glæder mig til at høre om du syns den er lige så god som jeg syns- Ved du for resten noget om hvornår Claim me udkommer på dansk?. Jeg har desværre ikke fået svar fra Politikens Forlag- de plejer ellers at være søde til at svare:O/
    Jeg har læst flere af Sara Blædel og hun er altså super god… Jeg kan se du har læst Kald mig prinsesse, det var den første jeg læste af hende:O))
    Jeg håber da du når at få læst det du skal… Så må vi andre bare vente på dine spændende anmeldelser… Sådan er det jo nogen gange, man kan let komme bagud i perioder. God læselyst:O))

    Like

 3. merete spilcker siger:

  Nøj jeg er begyndt på J Kenners “Slip mig fri” og hun kan virkelig skrive om spændende kærlighed og hed erotik… Hun er fuldt på højde med E.L James og Sylvia Day. Jeg kan sgu næsten ikke lægge bogen fra mig… Hun er sindsygt god til at skabe en stemning.
  Læs den når du får tid;O)))))

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Åhh…du må ikke friste mig!!! Jeg kræser omkring bogen og den kalder på mig, men der er altså lige et par andre, som skal anmeldes først…
   Men guuuud…hvor jeg dog glæder mig til at fordybe mig i den…hurtigst muligt!!!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s