Ugen, der gik (26/13)

Lytter til Karin Slaughter og lader mig fordybe i en tragisk historie, mens min hænder rutineret folder og glatter vasketøjet. Jeg tænker ikke over mine handlinger og pludselig er de rodede dynger blevet til nydelige bunker af t-shirts, håndklæder og sengetøj. Det kalder jeg for fordybelse…

I denne uge har jeg druknet mig selv i bøger, som jeg brændte for at læse eller genlæse. Alle mine anmelder-bøger må pænt vente efter jeg i foregående uge læste et par skuffende bøger, så i stedet valgte jeg en genre, som sjældent skuffer; først og fremmest blev det til 2. bog i Breathless-serie “Glød”, som levede op til forventningerne og indkasserede hele 5 stjerner fra mig. Dernæst kastede jeg mig atter over Crossfire-series første 2 bøger: Blottet for dig og Spejlet i dag (som forøvrigt er næste uges præmie i den afsluttende runde af fødselsdagskonkurrencen). Derudover har jeg påbagyndt Eloise af Judy Finnigan, som indtil videre er lovende.

Næste uge dedikeret jeg til et ungt tvillingepar: Søren og Morten Ellemose. Deres 3 krimier står for skud på læselisten, og jeg er meget spændt på at se¨, om de kan “levere varen”. Glæd Jer til at læse min dom i næste uge.

Næste uge byder også på en Take-over på Krimifan’s site af Therese Philipsen og i den forbindelse har jeg lavet et interview med hende. Interviewet vil snart være klar her på bloggen.

Ja, jeg ved godt, at min bogreol i sidste ende må erklære sig overbebyrdet, men jeg kunne ikke helt modstå fristelserne. Her er hvad der er kommet i reolen denne uge:

bøger uge 26-13

8 thoughts on “Ugen, der gik (26/13)

 1. merete spilcker siger:

  Jeg kender godt det der med at være totalt opslugt af en god bog og jeg må indrømme ham Gideon er svær at slippe igen;O)) Jeg har kun set de 3 første Twilight film, men regner bestemt med at se de sidste 2 når jeg har læst serien. Jo tak glæder mig til at komme igang med dem:)

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Vent endelig med de sidste to til du har læst bøgerne. Der er forøvrigt et par spin-off bøger til serien. “Bree Tanners korte liv efter døden” er en spin-off til “Formørkelse”, og så er der “Midnight Sun”, som er “Twilight” læst fra Edwards synspunkt. Desværre er der kun udgivet 12 kapitler af bogen, og de findes på Stephenie Meyer egen hjemmeside. Bogen blev lækket til nettet, inden hun fik den skrevet færdig og til sidst droppede hun den og valgte i stedet selv at ligge kapitlerne ud på nettet. Virkelig en skam at den ikke blev færdigskrevet, du kan læse om det på hendes site. Den findes kun på engelsk og på trods af at det kun et 12 kapitler, så er det rigtig-rigtig godt…

   Like

 2. Karin siger:

  Jeg elsker også lydbøger, det er så skønt at man på den måde kan læse flere bøger mens man laver alle dagens ellers kedelige gøremål.

  Like

 3. rikkeandrup siger:

  Kære Merete, beklager meget at jeg har været stille, men Gideon Cross havde kløerne i mig…igen 🙂 Jeg genså den sidste Twilight-film fredag aften, det var en fornøjelsen, og jeg fik lyst til at læse bøgerne igen (for jeg ved ikke hvilken gang…) God fornøjelse til dig!

  Like

 4. merete spilcker siger:

  Så tror da pokker at du har været så stille;O) Det er en hulens masse bøger du har været igennem. Jeg blev endelig færdig med den 12. True Blood og skal hente twilight på biblo i morgen, så hvis jeg er meget stille de næste dage er det fordi jeg er dybt begravet i lækre vampyrer;O))

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Kære Merete, beklager meget at jeg har været stille, men Gideon Cross havde kløerne i mig…igen Jeg genså den sidste Twilight-film fredag aften, det var en fornøjelsen, og jeg fik lyst til at læse bøgerne igen (for jeg ved ikke hvilken gang…) God fornøjelse til dig!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s