Are you ready for Take-over??? Therese Philipsen has arrived…

therese-philipsen-forfatterblog

Hun er ikke bare køn, men simpelthen smuk, hun er heller ikke bare klog, men også intelligent og f… om ikke også hun kan skrive bøger. Hun er sådan en person, som vi kvinder vil elske at hade, men det kan man jo heller ikke, når hun også er både sød og sjov… Forbed Jer på en Take-Over i hele uge 27 på Krimifan af den danske forfatter og journalist Therese Philipsen!!!

Jeg har haft fornøjelsen af at læse hendes sidst udkommende bog “Tre små cyklister“, som var en fremragende page-turner af en krimi. Og i forbindelse med hendes totale Take-Over af Krimifan på deres site og Facebook, har jeg fået lov at stille hende et par spørgsmål:

Løkken, hvor “Tre små cykelister” foregår, er i mit lokalområde, og det var sjovt at læse en bog og samtidig genkende området. Hvad er dit kendskab til Løkken og omegn? og hvorfor lige dér???

Jeg valgte Løkken fordi jeg ville lave en bog der foregik om sommeren i Danmark. Nu har alle mine andre bøger foregået om vinteren og jeg ville bare så gerne skrive om Danmark når det er allerbedst med sol og varme. Og hvad siger mere sol og sommer end Løkken? Hvad er mere idyllisk? Jeg elsker det område og især Vesterhavet som på mange måder minder om det Atlanterhav vi bor ud til nu.

Har du planer om flere bøger med Liv Moretti?

Jeg har altid mange jern i ilden og selvfølgelig osse planer om mange flere bøger om Liv og co. Jeg er ikke igang med at skrive den næste endnu, men kender jeg mig selv ret, går der ikke lang tid, før jeg sætter mig til tasterne igen.

Hvilke forfattere inspirerer dig?

Jeg er blevet inspireret fra utroligt mange forfattere. En af mine absolut favoritter er faktisk Anne Rice. Ikke særligt krimi-agtigt, men jeg elsker hendes bøger. Stephen King er osse en stor stjerne i min bog. Jeg elsker at læse gysere. Det mærkelige er faktisk at jeg ikke kan fordrage at se dem på film, men et godt gys i en bog er jeg stor fan af.

Hvilken genre bøger læser du helst selv?

Jeg læser rigtigt meget forskelligt. Som nævnt Anne Rice læser og genlæser jeg hele tiden. Isabel Allendes bøger er mine all-time favoritter. Dem læser jeg igen og igen og jeg elsker hendes magiske personligheder. Horror er lige for tiden det helt store for mig og fantasy som dem Neil Gaiman skriver. Jeg synes at genren er mindre vigtig – det er måden den blir serveret på der fænger.

Mange forfattere fortæller, at deres egen personlighed afspejles i større eller mindre grad i hovedpersonen. Har du det på samme måde med Liv Moretti og vil du fortælle, hvilke træk hun har arvet fra dig?

Liv Moretti har ikke arvet ret meget fra mig. Hun er opvokset i Helsingør/Espergærde området ligesom jeg selv er og hun har to små piger som jeg, men der holder ligheden osse helt op. Hun er langt mere sprælsk og fandenivoldsk end jeg nogensinde bliver. Og rapkæftet. Det er jeg ikke. Og det er bevidst. Jeg gad ikke skrive om mig selv. Faktisk er hun en blanding af to af mine barndomsveninder, men de ved det ikke selv 🙂

Har du en enkelt sjov ting/ritual/vane/oplevelse, som du vil dele med mig… og kun mig, min blog og Facebook 😀

Når jeg skriver lytter jeg til Florence and the Machine og drikker grøn te, hvilket resulterer i at jeg skal tisse konstant. Jeg går aldrig med strømper. Jeg hader følelsen af at have mine fødder indespærret. Jeg går altid i vores udendørsbrusebad fordi jeg elsker at se ud over vandet mens jeg bader. Jeg læser kun e-bøger, da det er meget lettere end de fysiske bøger.

Er hun ikke bare fantastisk??? Efter sådan en hudløs ærlig kommentar, kan man da kun holde af hende 😀 Jeg ønsker Therese Philipsen held og lykke med hendes Take-Over, hvor jeg vil følge hende hele ugen og glæder mig til at læse flere af hende bøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s