Crossfire – Go ahead, I’m all yours…

I morgen, torsdag den 13. juni, udkommer Politikens Forlag med 3. bind i Crossfire-serien om Gideon og Eva. Har du ikke allerede bestilt et eksemplar, så kan det kun gå for langsomt. Den er så hed at du skal passe på, at du ikke brænder dig…

Anmeldelse: Bundet til dig af Sylvia Day

bundet til dig4 stjernerJeg ved ikke, om det er ventetiden, som har gjort længslen dybere, men én ting er i hvert fald helt sikkert; jeg er fuldstændig håbløst og umuligt forelsket i Gideon Cross!!!

Navnet Crossfire har fået en helt ny betydning, og jeg kan helt sikkert lide det. Facaderne krakelerer, og vi får lov at se mere til den virkelige Gideon. Som i de foregående bøger, mangler der intet til at peppe en kedelig regnvejr dag op. Scenerne er ofte og heftige, og dramatik er der egentligt nok af, men ikke i værste Hollywood-stil.

Nu sidder jeg så her bagefter med en følelse af “mere vil have mere”, og det får jeg heldigvis også. Sylvia Day er ikke helt færdig med Gideon og Eva, men præcis hvormange bøger hun har planer om at udvide Crossfire-serien med, er endnu ikke fastlagt. Jeg er også ligeglad, når bare jeg ved det ikke er slut endnu.

Læs, læs, læs og lad dig forføre!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s