Anmeldelse: Nattens gerning af Bille & Bille

4 stjernernattens gerning

Bille & Bille har igen skabt en troværdig, spændende og veldokumenteret krimi.

Det er tydeligt, at Bille & Bille har lavet en grundigt research på temaet i denne 2. bog om videnskabs-journalisten Thea Vind. Denne gang bringes vi til La Palma på De kanadiske øer og til stjernerne i det ydre rum.

Temaet er astrologi og samtidig med, at spændende viden sniger sig ind under huden på læseren, så udvikler sig et drama om magt og penge. Midt i det hele står Thea Vind med en hjerteskærende vrede og et brændende behov for hævn, hvilket i sidste ende bringer hende til en skelsættende beslutning, som kan få stor betydning for hende fremtid.

Thea Vind lider en stille kamp med sig selv, men jeg syntes, at hun afslutningsvis viser mere viljestyrke og knap så meget underdanighed. Jeg er spændt på at følge hende i hendes videre færden, når Bille & Bille udkommer med den næste bog i serien.

“Nattens gerning” er letlæst, grundig i viden (uden at været irriternede belærende) og så er den selvfølgelig spændende. Jeg syntes, at Bille & Bille igen har skabt en krimi, hvor jeg følte mig som en del af begivenhederne og jeg kan tydeligt se, forfatterne hensat til skolebænken under deres research i blandt forskere og videnskabsmænd.

Jeg vil klart anbefale bogen… God læsning!

2 thoughts on “Anmeldelse: Nattens gerning af Bille & Bille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s