Anmeldelse: Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn

3 stjernerKvinden der forsvandtHvis ikke det var fordi jeg havde lovet at anmelde bogen, så var jeg aldrig blevet færdig med den. Flere læsere udtalte, “at når du er halvvejs, så sker der virkelig noget” Men jeg syntes ikke, at det er ok at læse halvdelen af en bog, før den bliver spændende.

Noget af det første, som jeg bemærkede var måden, som dagbogen var skrevet på. Den var ikke troværdig. Godt nok har jeg aldrig selv skrevet dagbog, men jeg har en forestilling om, at jeg ville skrive til “en anden”… en fiktiv læser. Denne dagbog virkede som en fremvisning af en person, en beskrivelse…en biografi! Skriveren forventede et publikum og skrev ikke bare sine tanker og oplevelser ned for egen skyld.

Flere af personernes handlinger fandt jeg mærkelige, urealistiske og i stedet for lidt for belejlige til bogen. Handlingen forekom mig gennemskuelig, og det var kun slutningen som overraskede og skuffede mig.

Bogen får trods alt ikke bundkarakter af mig og det skyldes, at plottet er gennemtænkt og spændende. Gillian Flynn skriver godt, og hun kan fortælle en god historie.

3 thoughts on “Anmeldelse: Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn

  1. sarah siger:

    Jeg er meget enig i din anmeldelse. Jeg blev så skuffet da jeg læste bogen, den var virkelig blevet hypet op. Til gengæld kunne jeg så bedst lide den første halvdel af bogen, synes at den ændring der skete i historiefortællingen ødelagde det for mig. Jeg gav den også 3 stjerner, der var trods alt et eller andet underholdning alligevel.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s