I dag udkommer Gnist, pas på den er letantændelig…

Anmeldelse: Gnist af Maya Banks

gnist4 stjernerDa jeg havde læst bogens første 10 sider, tænkte jeg “Nå nej, ikke endnu en Fifty Shades-efterligning”, men det skulle det snart vise sig ikke at være. GNIST er så meget mere en dybt romantisk og erotisk roman, som enhver kvinde med hang til romantik ville kunne tåle at læse.

Begær, magt, rigdom, erotik og masser af følelser… Du får det hele i en velskrevet og underholdende erotisk roman, som giver plads til elskov. Romanen gav mig et lille, men behageligt/tåleligt indblik i en bondageverden – uden grov magtanvendelse eller misforståede handlinger.

Romanen har et fængslende sprog og er skrevet i 3. person, som hele tiden gav mig et godt indblik i begge hovedpersonernes tanker og handlinger. Jeg følte mig virkelig godt underholdt og elskede specielt én scene, hvor jeg gispede høj, klaskede en hånd for min mund, for derefter at udbryde “nej, nej, nej…det sker bare ikke” Herefter slugte jeg resten af bogen i én grådig mundfuld…

Underholdende, velskrevet og absolut en page-turner. Glæder mig til fortsættelse og gisner om indholdet. Kvinder, læs den! 😉

Bogen udgives ved Forlaget Pretty Ink, som også udgav Fifty Shades-serien. Gnist er første bog af en erotisk trilogi og kommer i handlen i dag.

2 thoughts on “I dag udkommer Gnist, pas på den er letantændelig…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s