Ordkraft: Højt at flyve, dybt at falde…

Jeg har med meget store forventninger set frem til Ordkraft, som løber af stablen disse i dage i Aalborg på Nordkraft.
Først og fremmest, forbi jeg for en gangs skyld ikke behøvede at bestille flybilletter eller arrangere overnatning, blot 35 minutters kørsel og så var jeg fremme på disstinationen…

Men skuffelsen var stor…:-( Lokalerne og omgivelserne er fantastiske i Nordkraft, men det var svært at overskue arrangementerne, der var stort set ingen stande, hvor man kunne forlyste sig i gode messetilbud og så savnede jeg nok også bare nogle af de forfattere, som jeg holder af.

Desværre ingen storslåede fortællinger om fantastiske forfattermøder eller foredrag. Efter en lille time, gik jeg skuffet derfra igen…

20130419-214322.jpg

3 thoughts on “Ordkraft: Højt at flyve, dybt at falde…

 1. rikkeandrup siger:

  Til mange andre messer er der så mange ting at se på eller foredrag at lytte til, og jeg plejer at tilrettelægge et program for hvad jeg skal se og høre. For det meste holder programmet ikke særligt længe, fordi jeg bliver grebet af stemningen og 117 andre spændende oplevelser. Denne gang besluttede jeg mig for at “go-with-the-flow” og se, hvilke foredrag jeg faldt over eller hvilke stande, som krævede ekstra tid. Desværre var flere af foredragene bag lukkede døre og det gav mig ikke muligheden for at improvisere og stande var der ligesom ikke rigtig noget af.
  Næste år må jeg gå efter specifikke foredrag, som er planlagt på forhånd…

  Like

 2. Ditte siger:

  Jeg har virkelig god erfaring med Ordkraft fra sidste år. Hvor de intime forfattersamtaler helt sikkert var de bedste – og meget anderledes end den travlhed og overfladiske ting der foregår i Kedelhallen. Havde jeg haft bedre tid i år, ville jeg klart deltage i mere.
  I år har der til trods, ikke været ligeså gode navne (for mit vedkommende) som forrige år (dog lidt gengangere). Men én ting er helt sikkert! Kl. 12.00 SKAL jeg til Kim Leines forfattermøde. Er snart færdig med ‘Profeterne i Evighedsfjorden’, så jeg ser frem til om jeg får ekstra dybde på.

  Like

 3. Irene siger:

  Kunne ikke være mere enig! Jeg havde glædet mig utrolig meget, men brugte også kun en lille time, før jeg smuttede igen. Jeg havde set frem til en masse, men det var så kedeligt, at jeg ikke gad købe en billet til foredragene, så jeg gik også hjem med en skuffelse. Øv med øv på!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s