Smuk erotisk litteratur skrevet med ægte følelser

Anmeldelse: SECRET af L. Marie Adeline

Secret5 stjernerForestil dig at få mulighed for at udleve alle dine vildeste erotiske fantasier? Under trygge, men spændende forhold og selvfølgelig kun med smukke og hensynsfulde mænd…

Suk…det sætter da tankerne i gang…

Denne erotiske fortælling er en smuk fortælling med mange genkendelige følelser velskrevet i et behageligt og tryllebindende sprog. Bogen var en absolut page-turner, hvor jeg mange gange følte mig i ét med hovedpersonen.

Erotisk litteratur er fået et voldsom boom det sidste års tid og desværre syntes jeg, at mange af dem er dårligt skrevet. I stedet for at skabe forståelse for mange underlige handlinger, stod jeg tilbage med en følelse af afsky, fandt handlingerne vulgære og jeg havde ingen foreståelse for de følelser eller lyster, som blev belyst.

SECRET er derimod en roman, hvor langt de fleste kvindelige læsere vil kunne genkende sig selv, og jeg er overbevidst om, at lige så mange vil finde stor nydelse ved at læse romanen. De erotiske scener er smukke og en behagelige oplevelse at læse.

Trænger du til at forkæle dig dig selv, så gå ud og køb denne bog, tænd sterinlysene og skænk dig et godt glas vin og lad dig forføre… Du vil med garanti ikke blive skuffet.

Bogen er udgivet ved Politikens Forlag og er at finde i handlen fra i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s