Et nyt skud på stammen…kan de fortsat holde fanen højt?

Forlaget Pretty Ink var med på bølgen fra starten. Det var dem, der udgav Fifty Shades-bøgerne herhjemme og var dermed med til at bryde det tabu, der længe har været omkring erotisk litteratur. Siden har genren fået den helt store optur og der er blevet udgivet meget – og ærlig talt rigtig meget dårlig litteratur, som ikke er værd at bruge penge på. Nu kommer Forlaget Pretty Ink på banen igen og udkommer med en ny triologi. Jeg håber, at de leverer varen, som de gjorde gjorde med Fifty Shades, for ellers begynder det virkelig at blive pinligt…

"Gnist" udkommer 29. april 2013
"Glød" udkommer 3. juni 2013
"Ild" udkommer 28. oktober 2013

gnist

5 thoughts on “Et nyt skud på stammen…kan de fortsat holde fanen højt?

 1. rikkeandrup siger:

  Jeg er enig. Jeg tror, at mange netop gemmer sig bag den holdning, og helt ærligt…det er underholdning, som så meget andet. De er letlæste og sætter skub i nogle tanker (læs: fantasier), som i flere tilfælde har sat krydderi på hverdagen.
  Vi vil da alle have en del af Mr. Grey, Gideon Cross eller hvem vi nu måtte putte os sammen med inden natten falder på, og hvis ikke det er tillad at lade fantasien stikke af med os, så bliver livet simpelthen for kedeligt.
  Så ja, jeg står gerne ved at jeg også er meget begejsteret for erotisk litteratur og håber, at det lykkedes mig, at få omvendt en sjæl eller to til at slippe hæmningerne og gøre livet lidt sjovere 🙂

  Like

  • merete spilcker siger:

   Lige præcis… Slip tøjlerne i en ellers travl hverdag og bare nyd det erotiske univers;O)
   Har du for resten hørt at den fanfiction der siges at skulle have startet før Fifty Shades- Tara Sue Me`s The Submissive trilogi, udkommer på dansk på et tidspunkt?… Jeg glæder mig helt vildt til at læse den for jeg har læst en masse godt om den. Tænkte du måske kunne anmelde den når den udkommer på et tidspunkt:O)

   Like

   • rikkeandrup siger:

    Den har jeg ikke hørt om. Jeg har lige googlet den og det ser ud til at den kommer til efteråret. Du kan helt sikkert forvente en anmeldelse fra mig…. Skulle du finde andre nyudgivelser i genren, så er du mere end velkmmen til at skrive til mig 🙂

    Like

 2. merete spilcker siger:

  Hvor er det fantastisk endelig at finde en dansk kvinde der vil være ved at hun også er vild med “mommy porn” eller erotisk litteratur. Jeg er nok en smule besat at især Fifty Shades og jeg elsker også Mr. Grey;O)
  Problemet, syns jeg, er at især danske kvinder overanalyserer bøgerne og finder dem kvinde-undertrykkende… Det er fiktion!!!, har jeg lyst til at skrige; Selvom jeg da gerne vil have min egen Mr. Grey;O))
  Bare et lille pip fra mig.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s