Happiness is reading a good book

20130224-111934.jpg

Ovenpå en dejlig lørdag aften i godt vennelag og med god mad og drikke, findes der så noget bedre end en søndag tilbragt i pyjamas i den blødeste lænestol med en varmt kop te og en god bog? Og så fuldender vi lige billedet med sneen som daler ned udenfor… (Sneen kunne jeg nu godt undvære, men det har jeg ligesom ingen indflydelse på…)

Pt læser jeg den danske forfatter Christian J.D. Dirksen’s “Faren”. Hans første bog “ID – lånt identitet” var desværre ikke den store succes, men jeg kan allerede se en forbedring i denne bog. Han har tydeligvis taget kritik til sig og har formået at gøre læsningen mere spændende. Jeg håber det holder i resten af bogen, samt i hans nyeste bog “Hovedløst”‘ som står og venter på mig i bogreolen.

Nu jeg kommer til at tænke på bogreolen, så blev jeg forleden spurgt om, hvormange bøger jeg egentligt har, hvortil jeg svarede ca 600-700, tror jeg. Og i forbindelse med en lille omrokering i reolen i går, syntes jeg, at det kunne være sjovt at tælle dem. Tænk sig, jeg har lige over 1000 bøger…så tror det pokker, at det begynder at knibe med pladsen 🙂

2 thoughts on “Happiness is reading a good book

  1. rikkeandrup siger:

    Ja, den slags søndage, er der desværre ikke for mange af, så jeg nød den også i fulde drag.Se, hvormange har jeg så læst? det var et godt spørgsmål. Det må være min næste priotering 🙂

    Like

  2. Gitte siger:

    Det lyder som en skøn søndag :-). Hold da op 1000 bøger wow, hvor mange af dem har du så læst. Tror jeg ved lejlighed skal have lavet en bogoptælling også….

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s