Weekenden står for døren…

En tiltrængt weekend står for døren efter en hektisk uge både privat og på jobbet.

I løbet af ugen blev jeg færdig med den fantastiske beretning om Henrietta Lacks celler og familie. En absolut anbefalingsværdig bog.
Med skam måtte jeg desværre konstatere, at min tålmodighed ikke rakte til at høre lydbogen “Forbarm dig” af Jean-Christophe Grange færdig, og den blev i stedet erstattet med en anden.

Weekenden bliver tildelt Steffen Jacobsen’s “Trofæ”, som kommer i handlen i starten af februar. Jeg er allerede godt i gang, og det er virkelig lovende. Spændende prolog, som vækker interessen og sætter gang i læselysten.

Derudover lytter jeg til Thomas Clemen’s “Langs smertegrænsen”, som byder på overraskende fed humor, som allerede har fået mig til at trække på smilebåndet og spontant at grine højt. Hvilket egentligt er ganske upassende, historiens alvor taget i betragtning. Men jeg kan lide skrivestilen, og syntes den er nutidig og underholdende.

20130111-221226.jpg20130111-221917.jpg

2 thoughts on “Weekenden står for døren…

 1. Thomas Clemen siger:

  Hej Rikke

  Så din blogpost og ville bare lige takke for de søde ord om “Langs smertegrænsen”. Det er bare så fedt, at du kan lide humoren i teksten – humoren er noget, jeg tager ganske alvorligt, når jeg skriver 😉 Stilen fortsætter i næste bog, kan jeg afsløre.

  Hilsen,
  Thomas Clemen

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Hej Thomas,

   Hjertelig velkommen til min blog 🙂

   Jeg er altid fuldstændig ærlig, når jeg anmelder en bog, så roserne har du helt selv gjort dig fortjent til. Jeg glæder mig til at høre resten af bogen, din stil er så cool!

   Fedt, at du gider kommenterer herinde, og jeg håber, at du vil følge med, når jeg kommer med hele min anmeldelse af din bog.

   Fortsat god weekend!

   /Rikke 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s