Nytårsforsætter 2013

Today is the first blank page of a 365 pages new book. Let’s make it perfect!

2012 var et spændende år for mig, hvor der blev åbnet døre på klem rundt omkring. Jeg har besluttet, at 2013 skal være et skelsættende år, hvor jeg vil prøve kræfter med mig selv og give mig selv nogle spændende udfordringer.

Jeg har altid syntes, at nytårsforsætter er opreklameret, da der ikke er ret mange, som gør noget ved deres løfter. Hvem har ikke stået der, stang-Bacardi med en cigaret i den ene hånd og en drink i den anden, man har lige rejst sig fra et overdådigt madorgie, og når så klokken nærmer sig 12, så lover man, at det nye år skal være røgfrit, uden alkohol og med sund kost!? Det varer sådan cirka lige indtil man vågner næste morgen med en gang tømmermænd og flår køkkenlågerne op for at finde en pose chips og dernæst suser ned til kineseren efter en gang junk selvfølgelig med en smøg i kæften.

Nu er jeg jo så heldig, at jeg smed cigaretterne på hylden for ca. 15 år siden og jeg smed knap 40 kilo sidste år, så nu er det kun alkoholen, som får lov at være min lille afstikker og lidt nydelse, skal der være plads til.

Så mit nytårsforsæt i 2013 er i stedet for, at det litterære skal udfylde hver eneste af mine hverdage. Og ikke kun i kraft af de bøger, som jeg læser, nej…jeg vil beskæftige mig meget mere med det bagvedliggende. Hvordan? Det vil 2013 forhåbentligt vise mig vejen til…

20130101-222650.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s