Anmeldelse: Actionfyldt spænding omkring juletræet

Ved du ikke helt, hvad du skal ønske dig i år? Er du bange for at juleaften skal gå hen og blive lidt kedelig? Her er et par forslag, som kan sætte skub i begivenhederne.

Karin Slaughter har skrevet 2 serier, hvor hun siden hen har forenet serierne til én. Her er en oversigt over serierne, som jeg vil anbefale at du læser kronologisk. Nedenfor finder du mine anmeldelser af de bøger i serien, som jeg har læst. God fornøjelse!

Grand County / Sara Linton-serien:

 1. Mord for øje
 2. Svigt
 3. Kold frygt
 4. Hævneren
 5. Vantro
 6. Hvid død

Will Trent-serien:

 1. Mørk treenighed
 2. Bortført

Sara Linton og Will Trent-serien:

 1. Genesis
 2. Brudt
 3. Dybt fald
 4. Forbryder

Mørk treenighed

4 stjernerMørk terenighed

Karin Slaughter skriver helt fantastisk. Hun skriver med sådan en indlevelsesevne, at man som læser føler, at man kender hovedpersonen  personligt eller ville ønske at man gjorde. Mer vil ha’ mer – man får lyst til at kende personerne endnu bedre og vil fortsætte med at følge dem. Historien er barsk og tragisk. Der er lange pasager, hvor man kun følger John og det er svært ikke at føle sympati for manden… Om så han er dømt morder og pædofil eller ej. Slutningen bygges op og ender i et brag, spændinger er på sit højeste og læseren er forvist til yderkanten af sin stol, mens neglene må ofres. 100% spænding, fåes ikke meget bedre.

Bortført

5 stjernerBortført

Fra 1. side, hvor læseren bliver kastet direkte ind midt i en voldelig og meget blodig scene, er man tilfangetaget.
Karin Slaughter formår at dele en forbrydelse og opklaringen af denne, samtidig med at hun gradvist løfter sløret omkring den særpræget special agent Will Trent. Hun gør det så godt, at forbrydelserne næsten bliver en bi-ting og at det er de gennemgående personer, man hellere vil høre mere om.

Genesis

5 stjernerGenesis

Fremragende og skræmmende krimi, som tilgangetager læseren fra allerførste side. Det er den første bog, som jeg læser af Karin Slaughter, og jeg har allerede anskaffet mig den næste. Hun formår at fortælle så man konstant bliver pirret, informeret og godt underholdt. Will, Sara, Faith og Amanda er spændende karakterer, som hver især har god historie, der er værd at høre mere om. Selve dramaet, som bogen omhandler, er nervepirrende og fantastisk godt skruet sammen. I det hele taget en suveræn krimi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s