Naughty or nice…

christmas_presentsKære Julemand!

Hvis jeg selv skal sige det, så har jeg været en rigtig sød pige i år. Ja, der har måske lige været et par episoder, men jeg er sikker på, at du kan se igennem fingrerne med det. Og ellers skal jeg nok stramme mig an til næste år.
 
Men med hensyn til gaver, så har jeg tænkt mig noget i stil med…
 
 

Jeg elsker julen, og jeg elsker især at give gaver. Der er ikke noget så pragtfuldt, som at se et kært familiemedlem åbne en velovervejet gave. Eller at forkæle børnene med et af deres brændende ønsker.

Min egen ønskeseddel er desværre heller ikke særlig begrænset, men jeg er gået helt væk fra de praktiske gaver – dem, skal jeg nok få købt, når behovet er stort nok. Næ, jeg vil have lækre produkter til mig selv eller…tada…bøger!!!

I år har jeg allerede været meget gavmild ved mig selv og fik købt en masse bøger specielt til Bogforum i København. Men nu har Karin Slaughter’s bøger alligevel sneget sig ind på min ønskeseddel sammen med Kami Garcia’s Beautiful Creatures og Mads Peder Nordbo’s Odins labyrint.

Uden at afsløre noget her, kan jeg også indrømme, at jeg selv har købt bøger til andre i julegave. Hvad med dig? Har du ønsket dig bøger eller giver du bøger i gave i år?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s