Læseblokering…WTF!!!

Jeg er dybt frustreret…!!! Vi kender nok alle sammen til det at få en bog mellem hænderne, som simpelthen bare ikke fanger. Det kan være skrivestil, genren eller en ganske simpel elendig bog, som er skyld i det…men lige nu er det vist ikke bøgerne, som jeg kan give skylden.

Efter at have læst en tung og spændingsfyldt krimi af Karin Slaughter, trængte jeg til noget let og måske opløftende…

Først gik jeg i gang med “Født til at løbe”… skrevet i et godt og underholdende sprog, som fangede mig med det samme. Ikke en typisk bog i min genre, så derfor var jeg meget positivt overrasket over, hvor meget den underholdte mig. På trods af det, kunne den alligevel ikke holde mig fanget og efter godt 100 sider, lagde jeg den til side og tænkte, at der nok skulle en ny genre til.

Teddy Vork’s gyser “Ex” blev den næste. Sproget var lige til, omgivelserne skræmmende genkendelige. Scenen var sat og stemningen nervepirrende, men nej…det var heller ikke det, der skulle til.

Den meget omtalte og også udskældte “Ét kød” måtte da være løsningen. Hvem kan sige nej til en omgang erotik og så endda i noveller, de burde være overkommelige. Men allerede midt i anden novelle blev jeg irriteret over den manglende kærlighedshistorie og det mindre flatterende billede af kvinderne, som ukontrollede, sexhungrende objekter.

…og nu sidder jeg så her! Med en fyldt – ja, spækket – bogreol, men et stort tomrum indvendig. Jeg kan ikke fordrage at påbegynde noget og så ikke gøre det færdigt. Bare tanken om at skulle begynde på en ny bog og risikere at skulle lægge den oveni stakken af halvlæste bøger er bare SÅ demotiverende.

Så noget tyder på, at jeg kommer til at gå alene i seng i nat…GODNAT!

2 thoughts on “Læseblokering…WTF!!!

  1. rikkeandrup siger:

    Ja, det er jo totalt fjollet, at man får dårlig samvittighed, men det gør jeg også. Er det mon fordi vi stiller nogle krav til os selv, som egentligt slet ikke er nødvendige???

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s