Anmeldelse: Move over – there’s a new man in town

Blottet for dig – Sylvia Day

Titlen siger det hele. Du behøver ikke ret meget fantasi for at læse bogen, da du får det hele serveret på et sølvfad. Udpenslet så detaljeret, at det føles som at se en film. Sexscenerne er ofte, pulserende og heftige, og lige præcis det vi vil have. Der er selvfølgelig også en historie bag det hele, som dog ikke er synderlig litterært udfordrende, men helt tomhjernet er det dog heller ikke.

Jeg må give kritikerne ret; det er fuldstændig, som at læse Fifty Shades of Grey igen. Der er så ufattelige mange ligheder med Fifty Shades, at det næsten bare er en omskrivning af bogen:

  • Den stinkende rige, umenneskelig smukke, veltrænede, dominante mand, som kvinderne falder i svime over, men som ikke selv mener, at han er værd at elske.
  • Det forskruede parforhold, hvor den ene er mere ødelagt end den anden, og hvor de konstant gør fysisk eller psykisk skade på hinanden. Alligevel er de så tiltrukket af hinanden, at det er som et narkotitum, og at de ikke har andet valg end at leve sammen på godt og ondt.
  • Mareridtene, som forfølger ham nat efter nat og forvandler ham til en sønderrevet og knust dreng med fortidens rædsler skrevet i de paniske øjne.
  • Den Gudeskønne eks, som stadig er håbløst forelsket i ham og som stadig tror på, at det kan blive dem sammen en dag.
  • Sågar enkelte scener er som taget ud af Fifty Shades, som fx badeværelsesscenen hvor han tager en vatrondel og renser hendes ansigt for make up.

Alligevel slugte jeg bogen på en dag – og vel at mærke blev det en rigtig god dag – så jeg indrømmer, at jeg var godt underholdt og fuldstændig fangetaget, da først jeg gik i gang. Bogen har det vi vil have (!) og nu hvor vi er blevet introduceret for Eva og Gideon, glæder jeg mig til at følge deres pinsler og elskov i resten af triologien. Jeg håber selvfølgelig, at der kommer lidt mere action i de næste bøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s