After you my dear Mr. Grey

Alverdens mænd raser eller glæder sig over udgivelsen af Fifty Shades-triologien – de fleste har i hvert fald en mening om dem. Nogle mænd foragter, at deres hustru eller kæreste sidder fordybet og sluger hver en slibrig detajle om Mr. Grey og Ana Steele’s sex- og kærlighedsforhold, mens det stadig er forbudt at have Rapport eller M! liggende fremme på natbordet, mens andre fryder sig over, at der pludselig bliver pustet til kvindernes lyster og fantasier. Fifty Shades har unægteligt gjort en forskel rundt omkring i soveværelserne, men skal vi så læne os tilbage og konstatere, at det var det og det var enestående, eller skal andre også have lov?

Sylvia Day er netop udkommet med “Blottet for dig” og efter beskrivelserne af bogen, så læner den sig meget op ad Fifty Shades – endnu en triologi og selv coveret er sammenligneligt. Det syntes jeg virkelig er en skam, når hun allerede har været udgivet i adskillige år mere end E L James – er hun virkelig nødt til at kopiere Fifty Shades for at få opmærksomhed omkring hendes egne bøger?

Tvivlen skal dog komme hende til gode, og bogen skal da helt sikkert læses. Man har da lov at håbe. Desuden er jeg bestemt åben for flere bøger i genren, men uden det behøver blive at for tacky.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s