Forventningernes glæde til Mr. Grey og Tina Henneberg

Det kan kun blive en god weekend!

Fredag udkommer Fifty Shades – I mørket!!! og mit eksemplar er reserveret i den lokale boghandel. Dejligt at de denne gang kan følge med varehusenes lavpris, for kan jeg vælge, vil jeg helt sikkert helst købe mine bøger hos en boghandler og støtte dem frem for varehusene. Og mine forventninger er skyhøje – jeg glæder mig til at lade mig rive med i Mr. Grey’s overraskende, pirrende, rædselsfulde, urealistiske og anderledes univers, som jeg er blevet fuldstændig afhængig af.

Der ud over kommer jeg også til at trippe foran postkassen, da jeg har fået lov til at læse Tina Henneberg’s næste bog: “Pigen med de afhuggede fødder”, som dog først udkommer senere på måneden. Sidste gang gav hun mig en følesmæssig ruchebanetur med eventyr for voksen, og jeg er sikker på, at hun heller ikke skuffer mig denne gang.

Desuden ligger der pt. Camilla Læckberg’s “Mord og mandelduft”, Michael Katz Kreefeld’s “Sort sne falder”, Maria Louise Staff’s “Blå engle”, Rosemund Lupton’s “Efter branden” og Philip Kerr’s “Manden med et hjerte af jern” på natbordet, så der er rigeligt at gå i gang med.

God weekend til Jer alle derude!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s